Ensiapukoulutus 8h aikana opit ennakoimaan vaaranpaikkoja ja toimimaan oikein kriittisten minuuttien aikana. Myös etäkoulutuksissa pääset harjoittelemaan kouluttajan ohjeiden mukaan kotoasi löytyvillä välineillä. Ensiapukoulutus 8h aikana opit muun muassa kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen, verenvuodon tyrehdyttämisen sekä sydäniskurin käytön periaatteet.

Koulutus sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää omia ensiaputaitojaan. Koulutukseen osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ensiavusta. Ensiapukoulutus 8h sopii myös ensiaputaitojen kertaajille, ja koulutuksessa voi kerrata olemassa olevan Ensiapu 16h-pätevyyden.

TIETOA ENSIAPUKOULUTUKSESTA (8H)

Toteutustavat
Webinaari, lähikoulutus ja verkkokurssi
Koulutuksen kesto
Kahdeksan (8) tuntia
Koulutuksen hinta
119 € + alv. Hintaan sisältyy ensiapukortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Ammattipätevyys
Osasta koulutuksia on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme viranomaiskulun 11 € (alv 0 %) sekä käsittelykulun 4 € (+ alv 24 %).
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.

Ensiapukoulutus (8h) sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun.

  • Auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
  • Tajuttomalle annettava ensiapu
  • Peruselvytys mm. painelu-puhalluselvytys ja defibrillaattorin käyttö
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Verenkierron häiriötila (sokki)
  • Erilaiset haavat
  • Tavallisimmat sairauskohtaukset
  • Palovammat

Tarvittaessa ensiapukoulutusta voidaan räätälöidä sisältämään myös muita aiheita tai painottaa koulutus huomioimaan yrityksen toimiala, työpaikan olosuhtet ja tapaturmariskit. Pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta >>

Ensiapukoulutus on saatavana myös suppeampana neljän tunnin koulutuksena Ensiapukoulutus 4 h sekä laajempana koulutuksena Ensiapukoulutus 16h (Ensiavun peruskurssi).

Ensiapukortin päivittäminen

Ensiaputaitoja on suositeltava kerrata noin kolmen vuoden välein ensiapukoulutuksessa. Ensiapukoulutuksen 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukoulutuksessa, joka toteutetaan lähiopetuksessa tai etänä. Verkkokoulutuksessa ei voi uusia ensiapukorttia. Kun lyhyt ensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen ensiapukoulutus 16h, jotta Ensiapukortti 16h -pätevyys pysyy voimassa.

Alan parhaat ensiapukouluttajat

Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Oletko sittenkin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan perinteiseen ensiapukoulutukseen, jossa ensiapukouluttaja ohjaa sinua ensiavun saloihin? Kaikille avoimet ensiapukoulutukset löydät koulutushausta.

Ensiapukoulutus 8h omalle ryhmälle

Järjestämme ensiapukoulutuksia asiakkaidemme omille ryhmille. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa tai etätoteutuksena.

Pyydä koulutustarjous