Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutus on erinomainen lisä käsiteltäessä yleisiä työturvallisuuteen liittyviä asioita. Nimensä mukaisesti koulutuksen sisältö keskittyy työkoneen kuljettajan rooliin puhuttaessa työturvallisuudesta. Koulutuksessa käsitellään ominaisia riskejä ja vaaratekijöitä, joita työkoneen kuljettaja kohtaa työssään.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, kuinka työturvallisuuden vastuut ja velvoitteet jakautuvat työyhteisössä. Sen lisäksi hän osaa tunnistaa työturvallisuuteen liittyviä riskitekijöitä ja tietää, kuinka mahdollisessa onnettomuustilanteessa tulee toimia.

Tietoa pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutuksesta

EMME PERU lupaus

Koulutuksen kesto
Seitsemän (7) tuntia
Toteutustapa
Luokkahuone ja webinaari
Koulutuksen hinta
99 € + alv. Hintaan sisältyy materiaalit.
Ammattipätevyysmerkintä
Koulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme viranomaiskulun 11 € (alv 0 %) sekä käsittelykulun 4 € (+ alv 24 %).
Pätevyyden voimassaolo
Koulutus on voimassa toistaiseksi. Koulutuksesta myönnettävä ammattipätevyysmerkintä on voimassa viisi (5) vuotta.

Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutuksesta käytetään myös seuraavia nimityksiä: pyöräkuormaajakoulutus, työkoneen kuljettajan turvallisuuskoulutus, betoni- ja kiviainesajoneuvojen kuljettajien koulutuspäivä

Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutuksen sisältö

  • Työturvallisuuslaki, työsuojelu ja kuljettajan vastuut
  • Kuljettajan pätevyys ja ajokortti
  • Laitteiden ja koneiden turvallinen käyttö
  • Riskienhallinta ja työpaikan vaaratekijät
  • Onnettomuustilanteissa toimiminen

Koulutus sovelletaan osallistujaryhmän mukaan ja se pidetään luokkaopetuksena, jota täydennetään keskusteluilla, ryhmätöillä ja harjoituksilla. Koulutus ei sisällä ajoharjoittelua.

Pätevyyden voimassaolo

Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutuksesta annettava ammattipätevyysmerkintä on voimassa viisi (5) vuotta. Kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyys uusitaan käymällä viiden vuoden välein seitsemän (7) tunnin ennakoivan ajon kurssi sekä yhteensä 35 tuntia kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta. Lue lisää kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyydestä.

Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutus omalle ryhmälle

Järjestämme pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

Pyydä koulutustarjous