Koulutuksissa vahva maskisuositus 6.10.2021 alkaen

Koronatilanteen tasaantuessa ja rokotekattavuuden noustessa olemme tehneet muutoksia koulutuksiemme turvallisuusohjeistuksiin. 6.10.2021 alkaen suosittelemme kaikille luokkahuonekoulutuksiin osallistuville suu-nenäsuojaimen käyttöä koko koulutustapahtuman ajan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on päivittänyt suositustaan ja suosittelee, että suu-nenäsuojainta käytetään edelleen etenkin julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. THL suosittelee, että erityisesti henkilöt, jotka eivät ole saaneet vielä täyttä rokotussarjaa, huomioivat maskisuosituksen. Tämän vuoksi myös Alertum suosittaa luokkahuonekoulutuksiin osallistuville suu-nenäsuojaimen käyttöä koko koulutustapahtuman ajan.

Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee hankkia itse ennen koulutuspäivää henkilökohtaiset suojaimet. Suu-nenäsuojaimet voivat olla kertakäyttöisiä hygieniamaskeja tai kankaisia. Tutustuthan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kasvomaskisuositukseen sekä käyttöohjeeseen.

Huolehdimme koulutustapahtuman turvallisuudesta

Turvallisen koulutustapahtuman järjestäminen on meille tärkeä asia, ja se on meille rutiinia. Viestimme turvallista toimintatavoista koulutukseen osallistujille ennen koulutusta sekä koulutuksen aikana. Alertumin koulutusten turvallisuusohjeisiin pääset tutustumaan tästä linkistä. Kouluttajamme ovat saaneet kattavan kirjallisen ohjeistuksen koronaturvallisuuteen liittyen ja heidän tehtävänään onkin pitää huolta siitä, että ennalta määritellyt turvallisuustoimenpiteet ja -olosuhteet toteutuvat kaikkien osalta.

Tarjoamme valtaosan koulutuksista useammalla eri toteutustavalla, eli osa koulutuksista on saatavilla lähikoulutuksen lisäksi etäkoulutuksina. Löydät suositut etäkoulutukset tästä linkistä.

Lisätietoa Alertumin koronaturvallisuudesta antaa toimitusjohtaja Tuomas Liukkonen, tuomas.liukkonen@alertum.fi