Kymmenen vuotta ja kymmenen turvallisuustekoa

Vuosi 2019 on Alertumille erityinen vuosi, sillä tänä vuonna vietetään yrityksen 10-vuotisjuhlavuotta. Alertumin tarina sai alkunsa kesällä 2009 upealla Söderskärin majakkasaarella. Tuolloin perustettiin yritys, jonka ensisijaisena tarkoituksena oli kasvattaa ihmisten turvallisuusosaamista ja edistää arvokkaan kulttuuriperinnön, kuten museoiden, suojelua. Liikemerkiksi valikoitui hannunvaakuna, joka tunnetaan myös kulttuurimuistomerkkien symbolina.

Vuosien saatossa Alertumin toiminta on laajentunut merkittävästi. Nykyään yritys tunnetaan Suomen suurimpana turvallisuusaiheisten lyhytkoulutusten järjestäjänä, jonka toiminta kattaa koko maan. Kymmenen vuoden aikana Alertum on auttanut kehittämään yli 17 000 yrityksen ja yhteisön turvallisuuskulttuuria sekä kouluttanut yli 130 000 ihmistä koulutuksissaan. Eivätpä osanneet Alertumin perustajat aavistaa, millaisen yhteistä turvallisuutta parantaneen teon tulivat kymmenen vuotta sitten tehneeksi.

Kymmenen turvallisuustekoa on Alertumin juhlavuoden kampanja, jolla yritys haluaa jatkaa tätä Söderskärin majakalla alkanutta turvallisuustekojen perinnettä. Kuluvan vuoden aikana alertumilaiset tekevät kymmenen meidän kaikkien ihmisten yhteistä turvallisuutta lisäävää tekoa. Tätä turvallisuustekojen matkaa voi seurata eri kanavissa tunnisteilla #10Turvallisuustekoa ja #Alertum10. Samalla Alertum haluaa kutsua kaikki turvallisuudesta välittävät ihmiset ja yhteisöt mukaan luomaan entistäkin turvallisempaa yhteiskuntaa. Se ei synny ilman tekoja. Mikä on sinun turvallisuustekosi?